Sponsoren

Sponsorkliks

 

Sponsorkliks

Nieuws


Voorjaarsconcert 2013


Inmiddels al weer een week geleden, hield het Heideblomke haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Ook dit jaar hielden we feest in Sporthal de Fûgelkamp in Harkema. De eerste repetitie is al weer geweest, en we zijn al weer helemaal bijgepraat over het concert.

 

Dit jaar een heel wisselend programma. We openden met de jeugd van C.B.S de Wynroas, wie vijf weken les hebben gehad van de muziekschool. We hopen dat deze kinderen enthousiast zijn geworden! Na de spetterende opening, waar ook nog een clown langs kwam, kwam het Heideblomke op en speelde voor u "kingdom of god". Deze mars verliep lekker vlot, en we konden verder met ons programma. Zo zag u nog onze soliste, hoorde u het grote werk waar we druk mee aan het repeteren zijn (broken sword van Kevin Houben).

 

In de pauze kon u genieten van een kop koffie of thee, en natuurlijk lootjes kopen. Ook dit jaar waren er weer een aantal vleespaketten van onze plaatselijke slager, en een prachtig bloemstuk gemaakt door de vrouw van een van onze leden. Dit bloemstuk werd gewonnen door een van onze leden zelf. Na de pauze gingen we verder met ons programma, we speelden bijvoorbeeld samen met Ruud Walinga "het korps", "solo secundo" waar Ruud de weg een beetje kwijt raakte, en een aantal bekende stukken waar u zeker lekker mee kon doen. Denk aan "Euphoria" bekend van Loreen, "Nine to five" van Dolly Parton. We sloten af met "Rood" van Marco Borsato.

 

Gedurende de tweede helft van ons programma zetten we nog drie leden in het zonnetje, omdat ze al 25! jaar bij het Heideblomke lid zijn. Dit was natuurlijk wel een presentje waard. We hopen, ondanks de koude zaal, dat u toch ontzettend heeft genoten. Volgend jaar gaan we nog beter weer bestellen, en hopen we dat de kachel niet uitvalt 's middags.