Sponsoren

Sponsorkliks

 

Sponsorkliks

Nieuws


Geslaagd maestro voorjaarsconcert 2017!


't Heideblomke kijkt terug op een geslaagd voorjaarsconcert

 

Op zaterdagavond 18 maart was het zover, 't Heideblomke presenteerde haar jaarlijkse voorjaarsconcert, dit jaar was gekozen voor een Maestro concert. In een goed gevulde sporthal mochten de vier maestro's op de bok. Prachtig gekleed gingen ze de strijd aan.

 

Tieke van der Bij beet het spits af met The Floral Dance. De lastige inzet van het stuk ging in een keer goed! Geconcentreerd leidde Tieke het orkest door het werk. 

Daarna was het de beurt aan André Weening, die de Radetsky Mars op de lessenaar had. Ook André deed het heel goed en het publiek klapte gezellig mee. Na de pauze was het de beurt aan Renate van der Meulen. Zij kwam op de bok met de Waltz no 2. Zij kreeg zelfs het publiek aan het dansen en genoot zichtbaar. Als laatste was het de beurt aan Jan van Doezum, hij stal de show. Gekleed in de stijl van zijn werk Can Can dirigeerde hij als een ware maestro. Hij gaf de verschillende secties in het orkest aan en nam het publiek mee in zijn feestje. Een top maestro aldus de jury. Jan van Doezum werd dan ook winnaar van de Harkemaster Maestro. 

 

't Heideblomke kijkt terug op een geslaagd voorjaarsconcert. De komende weken repeteert zij voor het Gouden Spiker Festival op 22 april aanstaande.

 

Maestro winnaar Jan van Doezum

Maestro Concert 2017