Sponsoren

Sponsorkliks

 

Sponsorkliks

Historie


Het jaar 2006

Dit was een jaar met een dalletje en een enorme piek.

 

Naast de gebruikelijke kerkdiensten stond er ook een voorjaarsconcert op het programma. Hier bleek eens te meer dat Pirates of the Carribean een succesnummer is. Niet lang na het voorjaarsconcert zou het Spikerfestival volgen, maar… Helaas werd de dirigent kort van te voren ziek. Hierdoor kwam het Spikerfestival te vervallen. Pas na de zomervakantie kon hij weer topfit aantreden. Vandaar dat de Taptoe Harkema werd geopend door ’t Heideblomke met een Gastdirigent.

 

Na de zomvervakantie werd er druk gerepeteerd op Lydian Pictures, het verplichte werk op het NBK. Dit jaar werd gekozen voor groepsverblijf ‘De Hullen’ om het studieweekend te houden. Een mooie, schone locatie met voldoende ruimte om te repeteren en de recreëren. Op 2 december moest blijken of alle tryouts, in Oenkerk en Hoogezand hun vruchten hadden afgeworpen. Het antwoord was JA. Met enkele punten verschil met de nummer twee werd ’t Heideblomke Kampioen in de vierde divisie. De anders zo nuchtere leden van het korps zijn nog nooit zou uitbundig tekeer gegaan! Wat een feest!

 

Het jaar werd afgesloten met een sing-in, waar het korps nog een staande ovatie kreeg van de dorpelingen van Harkema voor de prestaties op het NBK, en een rondgang door het dorp met eerste kerstdag.